I mori j etën të vëllait, kapet 26 vj eçari. E ëma me l ot në sy: Jepini bukë…

Një ngj arje e r ëndë ndodhi natën e kaluar në Maqellarë të Dibrës ku një 26 vj eçar i ka ma rrë j etën vëllait më të vogël. Ngj arja ka ndodhur para syve të babait të tyre ndërsa dy djemtë ishin fëmijët e vetëm të familjes.

26-vj eçari Florian Tonuzi dhe vëllai i tij 23-vj eçar, Benard Tonuzi, kanë q ëndruar deri në mesnatë në një lokal në Maqellarë dhe më pas janë kthyer bashkë në shtëpi, me makinën e tyre, ku autori ka qenë në timon dhe vëllai i vogël në vend të parë.

Kur kanë mbërritur në shtëpi, djemtë i kanë thirrur babait që t’iu hapte portën. Ky i fundit ka dalë jashtë, iu ka hapur portën fëmijëve, të cilët kanë hyrë në oborrin e shtëpisë dhe pikërisht aty ka ndodhur dhe ngj arja . 26-vj eçari e ka qël luar vëllanë e tij me thi kë brenda makinës, ndërsa i ati ka parë gjithë skenën.

Florian Tonuzi, eshte kapur vetem sot pasi ai është parë nga djemtë e lagjes, të cilët e kanë thirrur, por ai është larguar menjëherë, duke u futur në kete banese.

Në v ideon e s iguruar dëgjohet nëna e djalit. Me gjithe dh imbjen nga h umbja e djalit të vogël dhe e shqe tësuar për sh ëndetit e djalit të madh, ajo dëgjohet t’i thotë: “Shihe mamin djali im, hajde”.

Ndërkohë i kërkon po licit që t’i japin u shqim dhe ta çojnë në sp ital, teksa ai i s iguron që “nga p olicia nuk e pr ek kush me dorë”.

Be the first to comment on "I mori j etën të vëllait, kapet 26 vj eçari. E ëma me l ot në sy: Jepini bukë…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*