I ndërrojnë fëmijën në ma ternitet, ç ifti tregon tm errin që p ërjetuan në Greqi: Sp itali bënte tregti

Ju të gjithë e njihni Novën, jo vetëm sepse ka qenë disa herë e ftuar në st udion e pasdites “Rudina”, por emrin e saj e shikoni të etiketuar mes shumë personazhesh të njohur televizivë, të cilët flokët i kanë ‘dhuratë’ pr ej saj.

Por sot Nova nuk ishte në studio për të folur vetëm për p rofesionin e saj. Së bashku me bashkëshortin, ajo r rëfeu më shumë për h istorinë e gjatë të da shurisë që i mban l idhur pr ej gati 25-vj etësh.

“Ishte gë zim i madh, por mua më ndryshuan fëmijën f atkeqësisht. Ishte që llimisht, sepse unë nuk kisha letra. Më pla sën ujërat, shkoj u rgjent dhe mbaj m end që d oktori më thotë zgj ohu se ke bërë një djalë të bukur, një bjond të bukur. Kaq mbaj mend sepse të jesh në n arkozë është pak e vë shtirë, kur je si përgjumësh, nuk e ke s ituatën në dorë. Më çojnë në dhomë dhe pr es fëmijën nga m omenti në m oment siç e m arrin të gjithë nënat për ta u shqyer. Kishin kaluar dy ditë dhe fëmijën nuk ma sillnin.

Thërras infe rmieren dhe i them po pres fëmijën, më thotë prit derisa të ta sjellin. i thashë ka dy ditë që nuk po më vjen djali, më thotë ti ke bërë vajzë dhe jo djalë. i thashë unë vërtet kam bërë op eracion, por mbaj mend që unë kam bërë djalë dhe jo vajzë. Më sjellin vajzën me një k ordele rozë, e shikoj që në k ordele i kishin vendosur mbiemrin dhe më pas emrin. Emri dhe mbiemri ishte i saktë. Faktikisht fëmija ishte nga Et iopia, ishe me ng jyrë, nënë si për herë të parë thoja pse kaq i zi, pse ajo hunda e sht ypur. Pastaj thashë dale çfarë po pr es, unë kam bërë djalë. Kjo ndodhi sepse isha pa dokumente” – kujton Nova me emo cion dhe ia lë radhën bashkëshortit, Gëzimit.

Be the first to comment on "I ndërrojnë fëmijën në ma ternitet, ç ifti tregon tm errin që p ërjetuan në Greqi: Sp itali bënte tregti"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*