I riu e ka nënën nga Shqipëria dhe babanë nga Serbia por h abit me fjalët: Nd ihem serb dhe jam krenar

Dejan Kuzmanovic është një yll në rritje. 17-vjeçari është pjesë e Mo nacos në Francë dhe po shkë lqen me ekipin e të rinjëve. Ci lësitë e lojtarit nuk di skutohen, por e ve çanta e lojtarit është se babai i tij është me or igjinë nga Serbia, ndë rsa nëna e tij me or igjinë nga Shqipëria, por li ndur dhe rr itur në Francë.

“U rrita me dy prindër që vinin nga shtete dhe kultura të ndryshme. Nd ihem serb në gj ak dhe i rritur si një francez. Jam krenar për rrë njët e mia dhe është krenari që të luaj për Serbinë”, u shpreh Kuzmanovic për faqjen zyrtare të Monaco.

Be the first to comment on "I riu e ka nënën nga Shqipëria dhe babanë nga Serbia por h abit me fjalët: Nd ihem serb dhe jam krenar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*