Ikën nga Greqia, emi grantë shqiptarë: Nuk i kim më, f itojmë më shumë duke shitur shalqinj

Në fshatim Imësht të Lushnjes, shumë pak të rinj janë emi grantë. Shumica janë kthyer sepse kanë parë që të ardhurat nga puna me tokën e tyre kanë qenë më të larta se sesa ato të punës në emi grim.

Ata thonë se kanë më mirë të punojnë në vendin e tyre se sa në dhe të huaj. Tani ata fitojnë më shumë duke punuar tokën e tyre se sa në emi grim.

Be the first to comment on "Ikën nga Greqia, emi grantë shqiptarë: Nuk i kim më, f itojmë më shumë duke shitur shalqinj"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*