Imer Mushkolaj: A po na tregon dikush çfarë ef ekti p ozitiv patën këto m asat 12 ditore

An alisti po litik, Imer Mushkolaj ka pyetur në lidhje me ef ektin e ma save të ve ndosur para dy javësh nga Qe veria Kurti,

A po na kallxon dikush çfarë ef ekti p ozitiv patën këto ma sat 12 ditore? Apo veç ishte një ek speriment i ko të?”, ka shkruar ai.

Ndryshe, sot qe veria ka marrë vendim për he qjen e atyre ku fizimeve.
Nga nesër ha pet ga stronomia dhe qe ndrat tr egtare, derisa ora po licore do të vazhdoj nga ora 22 e 30.

Be the first to comment on "Imer Mushkolaj: A po na tregon dikush çfarë ef ekti p ozitiv patën këto m asat 12 ditore"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*