Ishin të f ejuar dhe ai i je pte makinës që u co pa, kjo është 19 vjeçarja shqiptare që d ha sh pirt

Një ak sident ndodhi paraditen e sotme në rrugën nga Divjaka për në plazh, ku h umbi jetën një 19-vjecare.

Ajo është id entifikuar si Elsa Meci, trupi i së cilës u bll okua në automjet dhe u nx or nga fo rcat zj arrfikëse.

T op Ch annel ka siguruar fotografitë e saj, e cila ishte e fe juar me Vilson Hoxhën, 25 vjeç, i cili dre jtonte automjetin tip “Audi” dhe doli nga rruga duke u përp lasur me pishat.

Vilson Hoxha nga Elbasani, së bashku me pa sagjerin tjetër Daniel Doda nga Vlora, 23 vjeç janë dë rguar në sp ital. Mësohet se gje ndja e 25-vjeçarit është mire.

Be the first to comment on "Ishin të f ejuar dhe ai i je pte makinës që u co pa, kjo është 19 vjeçarja shqiptare që d ha sh pirt"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*