Ishte mire dhe bukur por ja cfare i ndodhi 23 vjecares pasi ke rciti qa fen.Nd aj k ujdes!

Në moshën 23 vjeçare Natalie Kunickit i nd odh e pa pritura.

Ajo ishte me miqte e saj dhe ishte duke pare nje filem ku pa da shje sp erdrodhi qa fen dhe u bll okua.

Kaq u d esh dhe ajo u pa ralizua.Menjëherë ajo nuk lëvizte dot më as këmbët.

Por kjo do i ku shtonte je tën. Ku me pas u sht rua ne sp ital dhe iu de shem 12 muaj qe te ri kuperohej dhe te she rohej.

Be the first to comment on "Ishte mire dhe bukur por ja cfare i ndodhi 23 vjecares pasi ke rciti qa fen.Nd aj k ujdes!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*