Ivica Daçiq: Më mirë të ketë kamp u shtarak rus në Kosovë se kroat

Kr yeparlamentari i Serbisë, Ivica Daçiq, ka d eklaruar që s iguria në rajon do të rritej nëse Rusia do të krijonte një kamp u shtarak në Kosovë, ose nëse Serbia do ta hapte një të tillë në R epublikën Srpska.

Ai ka k omentuar r aportimet se “Kroacia pretendon hapjen e një kampit u shtarak në Kosovë për shkak të s igurisë më të madhe” dhe shtoi se kjo nuk e rrit s igurinë, por e cenon stabilitetin dhe s igurinë në rajon.

Ndaj këtyre r aportimeve më herët r eagoi edhe Srpska Lista që tha se kjo rrezikonte s igurinë, përcjell Periskopi. Nuk dihet se sa janë serioze d eklarimet për kampin u shtarak nga shteti kroat në vendin tonë. /Periskopi

Be the first to comment on "Ivica Daçiq: Më mirë të ketë kamp u shtarak rus në Kosovë se kroat"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*