Janë Po Aq Të Da shuruar Edhe Tani/ Por Shikoni Se Si Dukeshin Ardit Gjebrea Me Gruan E Tij Para Shumë Vitesh, Për T’u Pasur Z ili

Ai eshte moderatori me i mire Shqiptare dhe te gjithe e du an.
E nisi ka rrierën e tij si këngëtar, por tashmë Gjebrea është një moderator mj aft i suksesshëm si moderator. Pra, duhet thënë se ai ka qenë pr ezent në televizion para publikut shqiptar prej shumë vitesh dhe ata e du an te gjithe.

Vitet kanë kaluar shumë shpejt, e për rrj edhojë të gjithë ne kemi ndr yshuar. Me gjithatë, janë kujtimet ato që na kth ejnë pas në kohë, duke na treguar një anë tjetër shumë ndryshe nga ajo që jemi sot.

Një foto e rr allë e shumë viteve më parë që tregon se si dukej në rininë e tij çifti si mpatik i njohur

Be the first to comment on "Janë Po Aq Të Da shuruar Edhe Tani/ Por Shikoni Se Si Dukeshin Ardit Gjebrea Me Gruan E Tij Para Shumë Vitesh, Për T’u Pasur Z ili"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*