Jasmina shp ërthen në l ot pasi Andi e br aktisi: Më le vetëm gjithë kohës

Jasmina ka shpër thyer në lot pasi Andi e b raktisi dhe e la vetëm në takim…

Kamerat kanë filmuar m omentin kur Jasmina është pr ekur shumë dhe thotë se gjithçka ka nevojë është që të mos ta lërë vetëm.

Jasmina: E di ai shumë mirë përse po r eagoj unë. I kam thënë që ka raste që nuk e mendoj dy herë të të marr, ka raste të tjera që them përse ta marr e të dal. E njohim njëri-tjetrin shumë mirë, prandaj nuk po arrijmë në një pikë.

S’e kam pr oblem as të zihem, as të mos i flas. Thjesht se e kuptoj që është pasiv dhe më le vetëm gjithë kohës, nuk dua ta kem afër. I kam thënë 100 herë, mos më lër vetëm. Për aq kam nevojë unë. Dhe e gjej veten në një situatë që nuk e kam gjetur kurrë.

Be the first to comment on "Jasmina shp ërthen në l ot pasi Andi e br aktisi: Më le vetëm gjithë kohës"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*