Jo baxhanakun, kosovari rr ah vëllain në Mitrovicë

Dje në Mitrovicën Veriore një person ka rr ahur vëllain e tij, shkruan I ndeksonline.Pas kësaj i d yshuari, m ashkull kosovar është arr estuar dhe është dërguar në m bajtje.

Pas kësaj i d yshuari, ma shkull kosovar është arr estuar dhe është dërguar në mb ajtje.

“Rr. Kolasinska 31.03.2021 – 04:20. Është arr estuar i d yshuari m ashkull k osovar pasi që i njëjti ka su lmuar fizikisht vëllain e tij v iktimën m ashkull kos ovar. Në l idhje me rastin është k onsultuar pr okurori i sht etit me vendim të së cilit i d yshuari është dërguar në mb ajtje. Rasti vazhdon të h etohet”./I ndeksonline/

Be the first to comment on "Jo baxhanakun, kosovari rr ah vëllain në Mitrovicë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*