Ka dalë të gjejë burrë në televizor/ Gilberta ëmbëlson studion e Përp uthen: Eh e kisha për herë të parë unë…

Episodi i tretë i PërPu then 40 ka nisur disi ndryshe. Ka qenë Gilberta ajo e cila ka bërë një s urprizë për të gjithë të pranishmit duke sjellë një ke k në skenë.

Ajo është shprehur se ka filluar të mësojë të gatuaj dhe për këtë arsye k ekun e parë e ka sjellë në skenën e PërP uthen 40. Gilberta: e kam sjellë unë. Vendosa që të mësoj të gatuaj më në f und dhe kekun e parë vendosa që të sjellë këtu.

Arjani: Aa dmth ne do e e bëjmë eksp erimentin. Me kë e ka takimin? Bora: Për Ilirin e ke sjellë?

Arjani: Kur ka një motiv të mirë për të takuar dikë, japin e marrin receta. Gilberta: Ishte takim i ëmbël dhe bëra një kek të ëmbël. Thash do zgjedh Samiun kur dëgjova se….”, takimi i parë në “Përp uthen 40”

Be the first to comment on "Ka dalë të gjejë burrë në televizor/ Gilberta ëmbëlson studion e Përp uthen: Eh e kisha për herë të parë unë…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*