Ka Li ndur Dhjetë Fëmijë/ Njihuni Me Shqiptaren Që Ka 9 Vajza Dhe 1 Djalë: Më Nd ihmoi Z oti T’i Rrisë!

Ndonëse është e rr allë të shohim ditët e sotme një familje të madhe dhe me shumë fëmijë, Ajkuna Lajqi nga Peja na pr ezantoi me të sajën.
Ajkuna është nënë e 10 fëmijëve, 9 vajzave dhe 1 djali. Ajo së bashku me familjen e ba shkuar ishte e pranishme në emisionin “Ftesë në 5”, përmes një lidhjeje me “Skype”

Gjatë fjalës së saj, gruaja nga Peja tha se nuk është as pak e lehtë të rri sësh 10 fëmijë, por shtoi se falë be simit në Z ot ia ka da lë. Ajkuna thotë se është bërë gjyshe dy herë, ndërsa sht oi se ditëlindjen e se cilit prej fëmijëve i mb an të sh ënuar në një bll ok. Veç se një nënë shumë e mirë dhe am vise me kohë të plotë, Ajkuna së fundmi ka filluar të aplikojë një art thuajse unik. Ajo bën skulptura të ndr yshme me dy llin e bletëve.

“Kisha ën dërruar katër fëmijë, 2 vajza e dy djem. Kam pasur vë shtirësi, 9 vajza kanë shumë kërkesa, secila ka qejf ato gjërat e veta. Por ia kam d alë. Di tëlindjet ua mbaj shë nim në një bll ok. Duhet të kesh shumë f uqi sepse kërkojnë an gazhim të madh. Më kanë ndihmuar dhe vajzat më pas, tre të mëdhatë, kur më kanë li ndur binjakët. Shumë e vës htirë të rrisësh fëmijë binjakë. Nuk u gëzova aq shumë kur mora vesh që i kisha binjakë”, tha ajo.

Be the first to comment on "Ka Li ndur Dhjetë Fëmijë/ Njihuni Me Shqiptaren Që Ka 9 Vajza Dhe 1 Djalë: Më Nd ihmoi Z oti T’i Rrisë!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*