Kajtazi: Nëse Kurti vazhdon kështu, ka me ardhë fundi i tij p olitik

An alisti Vehbi Kajtazi ka thënë se Albin Kurti po tr egon një Erdogan në ardhje me ve primet e so tme rreth L igjit për Zgj edhjet, transmeton Periskopi.

Sipas tij, këto nisma mund të jenë fund i tij p olitik.

‘’Ai sot ka cu mesazh se është Erdogan në a rdhje, do p ushtet abs olut dhe një njeri që d ëshirojë të k ontrolljë gjithcka. Në vazhdon me këtë më nyrë, ka me q enë edhe fundi i tij p olitik. Kjo mënyrë e ko ntrabandimit të l igjeve natën pa k urrëfarë nevojë, ka me qenë shumë e kushttueshme”, tha ai në D ebat Plus sonte.

Be the first to comment on "Kajtazi: Nëse Kurti vazhdon kështu, ka me ardhë fundi i tij p olitik"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*