Kamala Harris thotë se ka rr ënjë shqiptare, li dhje familjare me Harry Bajraktarin/VIDEO

Li dhjet kosovaro-amerikane sa po vi jnë e po bëhen edhe më të af ërta si nga sh oqnia, ashtu edhe nga familja e be sa edhe gja ku. Zëvëndëspresidentja e Amerikës, Kamala Harris ka la jmëruar gjatë ce remonisë së in agurimit se ka rr ënje shqiptare. Këtë e ka bërë duke u li dhur me fa lendërimin sp ecial që pr esidenti i in aguruar Joe Biden e bëri për Albin Kurtin.

“Joe e fa lendëroi në më nyrë sp eciale mikun e madh nga Kosova por unë dua ti them se jam ndj erë e nde ruar dhe e fa lendëruar, pasi unë kam rrë një shqiptare. Unë në fa kt kam li dhje me shqiptaro-amerikanin e fa mshëm Harry Bajraktari. Ndoshta ju duket pa se ns, por nanat tona jane te zake”, ka thënë Kamala Harris, e cila u pa sua nga Jennifer Lopez.

Be the first to comment on "Kamala Harris thotë se ka rr ënjë shqiptare, li dhje familjare me Harry Bajraktarin/VIDEO"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*