Kapen k eq Ramadan Krasniqi me Afrim Muqiqin: Dani është njeri ma hiq qe kum taku, po ati lyp me i’a… (VIDEO)

Kr isje r aportesh apo pr ishjet janë një re alitet i j etës dhe pse jo shumë i këndshëm për shumëkë. Pr ishje e i nate kemi dhe në mesin e artistëve shqiptar, që kanë bërë bujë shumë shpesh e kanë zënë vend në media tona.

E l ajmi për pr ishje r aportesh mes dy këngëtarëve të m uzikës p opullore Afrim Muqiqi dhe Ramadan Krasniqi – Dani i bërë p ublik në promon e kësaj të Shtune na zuri në b efasi të gjithëve.

Cila është arsyeja e pr ishjes ?! Cka ndodhi që r elacioni i tyre u shk ëputë?

Be the first to comment on "Kapen k eq Ramadan Krasniqi me Afrim Muqiqin: Dani është njeri ma hiq qe kum taku, po ati lyp me i’a… (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*