Kastrati për Gërvallën: Tu rp me ardhë prej Gjermanisë, me i aku zu ba shkëlu ftëtarët e Thaçit dhe Veselit

Deputeti i PDK-së, Ardian Kastrati, ka folur rre th pë rplasjes së sotme në Kuvend.
Mes shumë çë shtjes, ai ka kr itikuar qa sjen e Donika Gërvallës nd aj U ÇK-së, sipas të cilit po i aku zon pa të dr ejtë ba shkëlu ftëtarët e Hashim Thaçit, Kadri Veselit e të tjerëve.

Madje, sipas Kastratit, është e tu rpshme për Gërvallën që vë vie nga Gjermania, të ma rr pagë nga in stitucionet e Kosovës e t’i fy ejë ba shkëlu ftëtarët e Thaçit, Veselit por dhe jo vetëm.
“Ma rre o kjo, me ardhë prej Gjermanisë, me ma rr pare prej ta ksapa guesve të Kosovës e m’i ak uzu krejt ba shkëlu ftëtarët e Hashim Thaçit, Kadri Veselit dhe të tjerëve që janë në Hagë”, tha nd ër të tjera ai.

Be the first to comment on "Kastrati për Gërvallën: Tu rp me ardhë prej Gjermanisë, me i aku zu ba shkëlu ftëtarët e Thaçit dhe Veselit"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*