Këngëtari i njohur në ri ninë e tij e gjeni dot kush është apo jo ?

Ne moshen Ri nore kengetari i njohur nga Kosova ? E dini kush eshte ?

Ai eshte Sinan vllasaliu me kenge te njo hura si Shkr epsa e Du hani , Niset Tr imi per Gu rbet dhe shume kenge te tjera , ja si duket ai kur ishte 20 vjec.

Ai eshte Sinan vllasaliu me kenge te njohura si Shk repsa e Duhani , Niset Tr imi per G urbet dhe shume kenge te tjera , ja si duket ai kur ishte 20 vjec.

Be the first to comment on "Këngëtari i njohur në ri ninë e tij e gjeni dot kush është apo jo ?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*