Këngëtarja e famshme në Serbi: Jam shqiptare, nuk e mohoj

Edita është një këngëtare e f amshme në Serbi, por është me o rigjinë shqiptare. Në një l idhje në Abc e Pasdites, ajo tha se është shumë e gëzuar dhe se është nder për të, që për herë të parë, po jep një int ervistë për Shqipërinë që është njëkohësisht edhe o rigjina.

Ajo shtoi se nuk ka qenë asnjëherë në Shqipëri, por do të vijë me s iguri sapo të rr egullohet s ituata me COVI D-19.

Ermali i thotë se “nëse vjen në Shqipëri do të m artohem me ty”, d eklaratë që krijon një a tmosferë të këndshme, ndërsa Edita tha duke q eshur se “ky është ko mplimenti më i mirë që m und të m arrë”.

“Po unë kam l indur në Serbi, u rrita atje dhe ka shumë shqiptarë që j etojnë në Serbi. Babai im ishte nga Kosova, Prishtina, ndërsa mamaja ime është gjysmë egjiptiane. Unë kam kënduar në Serbi në gjuhën serbe por kam miq të mirë nga Shqipëria artistë dhe aktorë”, tha ajo.

Flori Mumajesi, Dafina Zeqiri, Loredana ishin disa nga artistët shqiptarë që Edita i njihte madje i dinte edhe këngët.

Be the first to comment on "Këngëtarja e famshme në Serbi: Jam shqiptare, nuk e mohoj"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*