Kimete Berisha: Albin Kurti është dh urata më e bukur e Kosovës, pas shp alljes së pav arësisë

Op inionistja Kimete Berisha ka kom entuar se ancën e sotme të Kuvendit të Kosovës, gjatë së cilës u vo tua qe veria e re e vendit.

Berisha ur oi Albin Kurtin, për postin e kryeministrit të vendit, derisa kishte edhe disa fjalë për Avdullah Hotin, Ganimete Musliu, Enver Hoxhaj dhe Lumir Abdixhikun.

“F ati i tij është mí sterioz: sa më shumë që e mo hojnë, aq më shumë e rr ísin. Albinit i ‘nd alet rrí ta’ vetëm nëse e pr anoni si vle rë që është, e jo si f at, siç kujton Avdullah Hoti”, shkroi Kimete Berisha në Fa cebook.

Be the first to comment on "Kimete Berisha: Albin Kurti është dh urata më e bukur e Kosovës, pas shp alljes së pav arësisë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*