Kjo grua ka bërë atë që s’jua pr et mendja: Kam bërë 30 fluturime me avion duke mos p aguar lekë

Marilyn Hartman ka bërë 30 fluturime me avion duke mos pa guar as njëherë bi letën.

Gruaja u k ap një herë nga a utoritetet por s’d onte t’ia dinte.

Por, pav arësisht gjithçkaje, ajo vendos të pro vojë përsëri fa tin e saj dhe të pë rsërisë udhëtimet e saj të pa li gjsh me. Mirëpo ajo aq e pati, pasi Marilyn u k ap në një nga aeroportet më të nga rkuar në vend.

Be the first to comment on "Kjo grua ka bërë atë që s’jua pr et mendja: Kam bërë 30 fluturime me avion duke mos p aguar lekë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*