KRENARI Nipi i Adem Jasharit në pr ova të gji gandi gjerman

Futbollisti Igball Jashari shumë shpejtë mund të va zhdojë karrierën ja shtë Kosovës. Nipi i ko mandantit le gjendar Adem Jashari, ka marrë ofe rtë nga skuadra gjermane Leipzig.
Menaxheri i tij, Fazli Jashari thotë se këtë muaj pl anifikojnë të udh ëtojnë në Gjermani në qytetin e Leipzig.

“Me 14 m aj pritet që ta dë rgojmë Igballin në pr ova te Leipzigu. Shpr esojmë që Gjermania të le htësojë ma sat a nti-co vid që të mos kemi pr obleme me udh ëtimin” de klaroi Jashari.
Igballi është 16 vjeçar dhe lua n si mesfushor. Muajin e kaluar ai u ft ua te kombëtarja U17 e Kosovës për mi qësoret me Bullgarinë.

Be the first to comment on "KRENARI Nipi i Adem Jasharit në pr ova të gji gandi gjerman"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*