Kryeministri Kurti me rr pë rsipër va rrimin e ak torit Rasim Thaçi – Cima

Me v dekjen e ak torit të madh Rasim Thaçi- Cima, familja e të ndjerit kanë in formuar se me in iciativë të Kryeministrit Albin Kurti dhe or ganizim të Ministrit të Kulturës, zHajrullah Çeku, nesër, me 27 Ma rs, në Te atrin Kombëtarë të Kosovës, duke filluar nga ora 9:00, do të bëhen ho mazhe për Artistin Rasim Thaqi CIMA, thuhet në njoftimin e familjes Thaçi.

Ndër të tjera familja Thaçi ka fa lënderuar Kryeministrin dhe Ministrin e Kulturës, si dhe komunitetin Ar tistik që janë mo bilizuar, që qytetarët e Prishtinës dhe vendit, të kenë mundësinë publike për ho mazhe.

Be the first to comment on "Kryeministri Kurti me rr pë rsipër va rrimin e ak torit Rasim Thaçi – Cima"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*