Kur Li ndi Nu sja Jem,Nana Ja M ori Beben Dhe Nuk E Le joj Nu sen As G ji Me I Dh ane,Plus Me Ka Sh ti Me I R a Nu ses Dhe E Kam Be Per S Pital…

Përshedetje, ju lut em an onim. Jam një djalë nga rrethi Dugagjinit, po mu ndohna mos me zgjatë shumë, kam pas një j etë të vë shtirë në fëmijërin time, kam je tuar me nanë dhe motren, je ta ime ka qen pl ot vu jtje shk aku nanes tem, po prap sja kam kt hy shp inen, erdh koha mu fe ju unë e pe lqeva nu sen, por isha i kn aqt qe nu sja me nanen tem i kishin ra portet shumë te mira, ishin si shoqe, u ma rtum

masi e mo ra nu sen ng eli sht atzan, ra portet ishin shumë te mira, mirepo pasi na li ndi vajza, nana jem e m ori beben dhe nuk le joj nu sen mu ku jdes per vajzën, kjo qa nte ditë e natë qe nuk ja le jonte as gji nin me ja j ap bebes, nana jem kta e bani, une nuk e pe rkraha gruen tem, aty fillun pr oblemet, str esi e me rzia, të gjitha u ban shumë te mdhaja, nana jem m’ka sh ti me rr eh nu sen 2 javë masi ka li nd, sa që e bana per sp ital vetem qe ke rkojke me flejtë me beben, e di që sjam burr, muni me ak uzu, prap gruja jem m’ka da sht shum ka du ru te per, mas 3 mujve nanes tem i erdh puna mu sht ri ne sp ital dhe nu sja jem e ka kqyr ne shpi mas op eracionit e ka pa stru e ka vesh, masi u shn osh nana i thojke grues le sbike. perveq nanes edhe une e kam ma ltretu gruen shume here, ka pas ra ste per flok e kam q it prej dere,

na je tojm ne gjermani dhe gruen e kam nga Kosova, ska dit as dy fjal mi ba bashk gjermanisht, ashtu e kam la rgu disa here nga shtepia, ma ndej di lsha me kerku gjat nates, e kam gjet ul ne fushen e futbollit ps htet per m uri duke u mu ndu me flejt, ishte ft oft, e kam kt hy pr ap ne shpi, pr ap ka punu pa struse as nje ce nt se ka ke rku kurr prej rroges, vetem me thojke bo rgjet h eki, bahet mir edhe per neve, jemi mundu me va zhdu ma rtesen por une e zgj odha nanen e grues ja qita l etrat e di vorcit aty vendosi te la rgohet nga shtepia dhe te shkoj ne shpi te grave, kemi da l ne gj yq, qiken e kemi pe rgjysmë ng ase ne gj yq u tregova bu rrec, thash gruja ka punu e une e kam kq yr qiken, ne f akt gruja pu nojke per ka fshaten e go jes se une nuk kam punu, pl us e kam sh ti gruen ne bo rxhe, sja kam pa gu si gurimet as nihere,

edhe se kemi dal ne gj yq prap kemi vazhdu me pas li dhje, po muj me th an vetem per qe fe te miat e kam taku gruen per pa re ose se** nje dite ne b azen ma ka nx a telefonin edhe mi ka pa mesazhet me femra tjera, aty u di stancu, e vr ej qe shum v un ne ze mer, e di qe me d on, po kerkoj m endim keshilla nga ju se qka me ba? Çika 3 vjeqare mu ka smu, e ka nje sm undje se rioze, e du shum, nd oshta te kq ijat qe ja kemi ba nanes te saj tash po me kth ehen ne ev lad, a mundet me kan kja! Sa her e ma rr qiken prej na nes te vet ata e la me l ot e gj ak ne sy, gjith ja baj a ktore je, nashta se ku ptoj ndj enjen e ni nane. Qka po me thoni me ba, a mi ke rku grues prap mu ba ba shk, a muj me ndr yshu une?

Be the first to comment on "Kur Li ndi Nu sja Jem,Nana Ja M ori Beben Dhe Nuk E Le joj Nu sen As G ji Me I Dh ane,Plus Me Ka Sh ti Me I R a Nu ses Dhe E Kam Be Per S Pital…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*