Kurti: Në r aport me Serbinë, duhet të bëhemi b ashkë për h ir të së ar dhmes

Kryeministri i Kosovës Albin Kurti, nuk ka pasur përgjigjie kur është py etur nëse do ta di skutojë më pr esidentin serb Aleksandar Vuçiq në Bruksel, temën e të pa gje turve.
Megjithatë ndërsa b ëri h omazhe dhe nd erime tek Memoriali për të Pa gje turit, Kurti u z otua se do të sj ellë dr ejtësi, për j etët e hu mbura nga gj enocidi serb.

”Sot shë nojmë edhe 22 vjetorin e Masakrës së Mejës, që është një dë shmi tjetër e gje nocidit të Serbisë në Kosovë”.
Mes tjerash ai d eklaroi se në r aport me Serbinë duhet q ëndruar të b ashkuar.

Be the first to comment on "Kurti: Në r aport me Serbinë, duhet të bëhemi b ashkë për h ir të së ar dhmes"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*