Ky është 4 vjeçari shqiptar që e m ori para makina

Një 4 vjeçar është go di tur për v de kje nga një makinë në fshatin Carrallukë të Malishevës. Lidhur me ra stin në fjalë d etaje kanë dhë në nga po lic ia e Kosovës.

“Ju in formoj se rreth ores 13:30 jemi in formuar se ne fshatin Carralluke ne rrugen ra jonale ka ndodhur nje aks ídent trafiku kembesori (femije -rreth 4 vjeqar) eshte de rguar ne QK MF-Malishevë dhe sipas mje kut kujdestar femiu eshte pa sh enja je te.
I d yshuari eshte ide ntifikuar dhe shoqeruar prane S.P. Malishevë, Njesitet pa trulluese jane ne vendin e n gjajres. NJ RK RR DR P Gjakove eshte njo ftuar lidhur me ak síde ntin.

Be the first to comment on "Ky është 4 vjeçari shqiptar që e m ori para makina"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*