“Ky është komb fshatarësh”, shp ërthen k eq an alisti i njohur dhe e b efason Eni Vasilin me atë që thotë për po litikanët shqiptarë

Ana listi Arjan Curri i ftuar mbrëmjen e dj eshme në emi sionin ‘Op en’ nuk u përmbajt teksa po ana lizonte s ituatën p olitike në vendin tonë. Curri e cilësoi Shqipërinë si një ko mb fshatarësh, duke mos u kursyer as me p olitikanët.

Këta të fundit i cilësoi si “kollovarë” që i mbajnë me të ardhura gratë e tyre.

“Ky është k omb fshatarësh! E jap unë mo ç’ke. Ti qenke më k eq nga Rama. S’të pëlqen ty? Kjo është r epublikë ko llovarësh, eksp onentët më të lartë de klarojnë se i mbajnë gratë. Dhe el itë fshatareske ku të gjithë përpiqen që të thotë atë me ndojnë dhe nuk e bëjnë,”-tha Curri.

Be the first to comment on "“Ky është komb fshatarësh”, shp ërthen k eq an alisti i njohur dhe e b efason Eni Vasilin me atë që thotë për po litikanët shqiptarë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*