Ky eshte s ekreti qe lulet tuaja te mos thahen asnjehere sidomos tani ne stinen e veres, mesojeni

Ne stinen e veres t emperaturat e larta i v uajne e dhe bimet apo lulet nese nuk u kushtohet r endesia e duhur
Ja disa keshilla si te kujdesemi me mire .

Kujdesuni per gjethet. Lulet ne ambjentet e brendshme te shtepise here pas here duhet te sp erkaten me uje por vetem ne gjethe jo ne lule.

Pastroni lulet e vyshkura. Vazot e lueve dhe bimet duhen p astruar nga pjesezat e vyshkura pasi duke hequr lulet e vyshkura nxitet celja e luleve te reja.
Mos e teproni me lageshtine. Nga ideja se eshte vape, kujdes mos e t eproni me ujitjen sepse rr enjet e bimeve mund te kalben.

Nese rr enjet jane nga poshte vazos ato mund te marrin uje mjaftueshem nga pjata e vazos jo nga siper.

Be the first to comment on "Ky eshte s ekreti qe lulet tuaja te mos thahen asnjehere sidomos tani ne stinen e veres, mesojeni"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*