Ky Është Shqiptar Me Ze mer!!! Kush Është Ga zetari Shqiptar Qe Foli Shqip Në Mes Të Beogradit!?

Gazetari shqiptar në Beograd, Idro Seferi ka ra portuar gjatë gjithë ditës nga Beogradi ku u panë radhë të gjata të qytetarëve që ishin duke pritur për të ma rrë va k sin ën an ti-ko v id.

Seferi ra portoi se në mesin e mbi 10 mijë qytetarëve që ishin duke pritur, mbi 1 mijë janë shqiptarë nga Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia Veriore shihen duke pritur për të marrë do zën e va ks in ës.
Ju ftojmë që ta hapni marketingun me poshtë për 5 sekonda dhe shfa qen pa mjet ek skluzive ⬇️⬇️!

Be the first to comment on "Ky Është Shqiptar Me Ze mer!!! Kush Është Ga zetari Shqiptar Qe Foli Shqip Në Mes Të Beogradit!?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*