Ky është ske nari qe pritet të ndodhë ndaj Albin Kurtit nëse nuk vo tohet Vjosa!

Njohesi i çe shtjeve politike, Arben Ahmeti, ne nje postim ne Fa cebook ka thene se nese disa deputete te LDK nuk e vo tojne Osmanin per pr esidente dhe e bejne v eprimin e njejte me Listën Serbe, atehere do te krijohej nje situate e f avorshme ele ktorale per Albin Kurtin.

Ahmeti shkruan se nese shk aktohen zgj edhjet per shk ak te mos vo timit te Osmanit nga disa deputete te LDK, atëhere do te ishte nje s kenar fantastik per Albin Kurtin.

Be the first to comment on "Ky është ske nari qe pritet të ndodhë ndaj Albin Kurtit nëse nuk vo tohet Vjosa!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*