La mtumire En gjull! 3 Vjecarrja Ne Ko psht Bie Dhe le ndon Ko ken,Nuk Shp etoi!

La mtumire en gjull! 3 vjecarrja ne ko psht bie dhe le ndon koken,nuk shp etoi!

Dje nje en gjull 3 vjecarre u rre zua ne ko psht dhe le ndoi ko kenm, askush nuk mund ta fa jesoj edu katoren pasi qe cdo gje ndodhi ne sekond.

Asgje nuk ishte nen ko ntrolle! nd erroi jete 3 vjeqarjja ne ko phst , ngu shellime familjes

Be the first to comment on "La mtumire En gjull! 3 Vjecarrja Ne Ko psht Bie Dhe le ndon Ko ken,Nuk Shp etoi!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*