Labi u nd ërton shtëpi familjes shqiptare që h umbën vajzën nga së mundja e li gë: Ato që kishin i h arxhuar për t’i shp ëtuar j etën

Fondacioni i Labinot Tahirit ka bërë me shtëpi të re, familjen e Floriana Musliut e cila nd ërroi j etë pasi nuk mundi ta fitojë betejën me kan c erin.
Lajmin e ka bërë të ditur vet këngëtari përmes fotografive të nd ara në rrjetet sociale. Ai tha se bashkë me d onatorët, kanë vendosur që familja e të ndj erës të mos p aguajë q era por ta kenë një k ujtim të mirë me një banesë të re.

Tani, kur në Kosovë kemi lajme jo të mira, ne d uam të ju j apim lajmin e mirē për familjen Musliu, e cila pas v de kjes se vajzes Florianës që nd rroi j etë nga kan ceri ishin ja shtzakonisht të me rzitur dhe të st ërlodhur nga shp enzimet që paten për tu mun duar me e shp etua Florianen!
Ne si fo ndacion, me do natorët tanë që dua ti f alenderojë p ërzemêrsisht, ve ndosem që më familjen mos ta lëm me p agua (qera) por ta kenë një kujtim të mirë me një banesë të re! Urime e ta gë zoni pr indër të Floriana Musliut!”, ka shkruar Labi.

Be the first to comment on "Labi u nd ërton shtëpi familjes shqiptare që h umbën vajzën nga së mundja e li gë: Ato që kishin i h arxhuar për t’i shp ëtuar j etën"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*