Lajm aspak i mirë vjen nga Kroacia, Pr itet të vendoset që..

L ajm aspak i mirë vjen nga Kroacia, Pr itet të vendoset që..Në Kroaci janë r egjistruar 51 p ersona qe kane h umbur, jeten në 24 orët e fundit.

Që është shifra më e lartë e r egjistruar brenda 24-orëshi në këtë shtet në tre muajt e fundit. Shifra t otale në Kroaci që nga fillimi i pa nd emise ka arritur në 6905.

Në 24 orët e fundit janë r egjistruar 410 raste të reja p ozittive me ko vi d, në Kroaci. Shifra t otale e të infe’ ktuarve ka arritur në 323036.

E janë sh eeruar 2207 persona në 24 orët e fundit, dhe pr itet te vendoset se a do te kete rr egulla te reja per mbyllje ose jo, si cdo here percjell ne kohe, ditorja.

Be the first to comment on "Lajm aspak i mirë vjen nga Kroacia, Pr itet të vendoset që.."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*