Lajm i bukur Jozefina Topalli është bërë gjyshe për herë të dytë, shkruan fjalë z emre: Do më thotë nëna Ina

Jozefina Topalli është bërë gjyshe për herë te dytë. Lajmin e bukur e ka dhënë vetë ish-kr yeparlamentarja me një p ostim në rrje te s ociale, ku ka postuar foton e vajzës së saj, Megi me dy fëmijët.

“Një eng jëll i vogël ka mbërritur në shtëpinë tonë duke gë zuar të gjithë. Megi e në të gjithë kemi ze mrën plot,” ka shkruar Topalli.

Megi u bë për herë të parë nënë ne vi tin 2019, me ardhjen ne jete te Nikolasit. Asokohe, Topalli u shpreh tek “Rudina”: “Ishte dhurata më e bukur që mund të kishim për Kr ishtlindje dhe Vitin e ri. Nikolas ka filluar të ko munikojë, si gurisht që komunikimi i tij është me buzëqeshje me shikim, me drejtimin e duarve, apo të kap dorën dhe të shtrëngon gi shtin, por e veçanta e tij është se ai që sa hap sytë buzëqesh dhe kjo është një mr ekulli e Zotit. Kështu që ky vit ka qenë i v eçantë, sp ecial dhe fa leminderit Zotit që na ka bërë kaq bukur dhe kaq të da shur”.

Topalli tregoi se amësia ka një ef ekt h umanizues dhe ndryshon gjithçka në jetën e një gruaje.
“Amësia ndryshon çdo gjë. Unë e ndj ek, qysh ditën e parë të li ndjes unë e kam ma rrë në familjen tonë për ta nd ihmuar time bijë, për ta rritur dhe e ndj ek në çdo ditë, në çdo ndryshim, siç do nënë dhe si çdo gjyshe në botë. Dhe ndj ek në mënyrë të ve çantë dhe time bijë dhe shoh se amësia ka një e fekt h umanizues dhe ndryshon gjithçka në j etën e një gruaje”.

Jozefina Topalli ka d ëshirë që kur të rritet nipi i saj mos e thërrasë gjyshe, por nëna Ina.
“Nuk më pëlqen të më thërrasi gjyshe të them të vërtetën. Por do më thërrasë nëna Ina, besoj. Se mua kështu më thërrasin në shtëpi. Ose do më thërrasë në emër, nuk e di, nuk i jap shumë rëndësi kësaj. Ajo që dua është të rritet i shë ndetshëm me mamin dhe babin e vet dhe të kenë qe tësi në familjen e tyre dhe të kenë shëndet dhe je të”.

Be the first to comment on "Lajm i bukur Jozefina Topalli është bërë gjyshe për herë të dytë, shkruan fjalë z emre: Do më thotë nëna Ina"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*