LAJM I FUNDIT / Yuri Kim “SH UPLAKË” METËS, i çon MESAZH në EM ISION: BOLL MË! Do mbash P ËRGJEGJËSI për FJALËT dhe VEPRIMET. K ërcënimet meritojnë D ËNIM! (E PLOTË)

E p aprecedent në hi storinë p olitike të vendit tonë, amb asadorja e SHBA i dërgon një mesazh të qa rtë dhe të a shpër pr esidentit të r epublikës Ilir Meta.

Vetëm pak minuta më parë, amb asadorja Kim i ka dërguar një mesazh të f ortë pr esidentit Ilir Meta, teksa ky i fundit ndohej në stu dion e g azetarit Çim Peka, duke i kërkuar t’i japë fund d eklaratave k ërcënuese për zgj edhjet e 25 pr illit.

Amb asadorja Kim i thotë Metës se do të mbajë përgjegjësi për p asojat që mund të sjellin fjalët dhe veprimet, duke i kujtuar d eklaratën e Metës që “populli të mprehë sfurqet dhe s opatat”.

Në mesazhin që më pas e ka p ublikuar edhe në rrjetet s ociale, Kim thotë se k ërcënimet e Metës “meritojnë d ënim”.

Be the first to comment on "LAJM I FUNDIT / Yuri Kim “SH UPLAKË” METËS, i çon MESAZH në EM ISION: BOLL MË! Do mbash P ËRGJEGJËSI për FJALËT dhe VEPRIMET. K ërcënimet meritojnë D ËNIM! (E PLOTË)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*