Lajm i tr ishtë! Nd ahet nga j eta artisti i madh shqiptar! (FOTO)

Ka nd ërrùar j etë te sp ítali Covi d-2 “Shefqet Ndroqi” aktori i njohur, Guljelm Radoja.

Aktori ka h umbur b étejën me v írusin e rr ezíkshëm Covi d-19 në moshën 75-vj eçare.

Ai ishte pr ékur nga k oronavirusi disa javë më parë, por gj endja e tij sh ëndetësore ishte tejet e r énduar.

Guljelm Radoja

Pas disa javësh i sht rùar në Sp italin e Durrësit, Radoja ishte sjellë te “Shefqet Ndroqi”, pak ditë më parë, ku ndodhej në int ùbim.

Miqtë e tij treguan se kur filloi pr ocesi i v àksínimit në Universitetin e Arteve dhe ai u thirr për t’u v àksínuar, fa tkeqësisht aktori kishte disa ditë i pr ékur nga Covi d 19.

Artisti Guljelm Radoja (1945, Shkodër) ka luajtur në të gjitha sk énat teatrore në vend.

Guljelm Radoja- Durrësi i 100 roleve - Gazeta Si

Në k inematografi është angazhuar në mb í 30 role, ku ndër më të r ëndésishmit është ai i Petro Nini Luarasit te filmi “Kush vd és në këmbë” apo edhe te “Gj urma”, “Mësonjëtorja”, “Kthimi i u shtrísë së vd ékur”, “Kolonel Bunker” etj. Ai ishte nd eruar me titullin “Artist i Merituar”.

Ky është një krim”,Gulielm Radoja u jep zemër artistëve te Teatri: Do fitojmë miqtë e mi! – Dosja AL

Be the first to comment on "Lajm i tr ishtë! Nd ahet nga j eta artisti i madh shqiptar! (FOTO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*