Lajm tr onditës për uniformat blu, nd ahet nga j eta në moshë të re Shefi i Komisariatit (Emri+Foto)

Një lajm tejet i r ëndë është ai i nd arjes nga j eta parakohe të shefit të komisariatit të Lushnjes Adrian Matani.

Nga radhët e P olicisë miq të tij, kolegë e shokë nga radhët e p olicisë se shtetit kanë p ostuar nëpër rrj etet s ociale h umbjen e parakohshme nga je ta të kolegut të tyre.

Mësohet se Matani ishte vetëm 45 vj eç dhe d yshohet se ka pësuar inf arkt në banesën e tij në Tiranë.Edhe pse u dërgua në sp ital nga familjarët e tij, ai nuk m undi të j etonte.

Metani pr ej vitesh ishte pjesë e P olicisë së Shtetit, ku kishte ngj itur me radhë dhe shkallët e hi rearkisë, ndërsa së fundi ishte sh ef i kom isariatit të Lushnjes.

Be the first to comment on "Lajm tr onditës për uniformat blu, nd ahet nga j eta në moshë të re Shefi i Komisariatit (Emri+Foto)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*