LAJMI I FUNDIT: Javën e ardhshme takohen Kurti dhe Vuçiq në Bruksel

Letrat e ditëve të fundit dr ejtuar li derëve shtetërorë të Kosovës, sikur pa ralajmëruan atë që pr itet të ndodh në javën e ardhshme.

Pr esidenti i SHBA-së, Joe Biden, ka ncelarja gjermane, Angel Merkel dhe li derët tjerë botërorë në le trat e tyre të urimit për li dershipin e ri të Kosovës kanë theksuar do mosdoshmërinë e ri fillimit të dialogut Kosovë-Serbi.

De mokracia.com nga bu rime nd ërkombëtare ka m ësuar se javën e ardhshme, kryeministri Albin Kurti pritet të ud hëtojë dr ejt Brukselit për t’u takuar me pë rfaqësuesit e lartë evropianë.

Be the first to comment on "LAJMI I FUNDIT: Javën e ardhshme takohen Kurti dhe Vuçiq në Bruksel"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*