LAJMI I FUNDIT: Vde s ikona e hu morit Rasim Thaçi

Ka vde kur në moshën 71 vjeçare hu moristi i mi rënjohur Rasim Thaçi.

Lajmin për klankosova.tv e ka konfirmuar i biri i tij Artan Thaçi.

Kujtojmë se Rasim Thaçi ka qenë i in fektuar me CO VID-19 dhe të njëjtit i ishte përk eqësuar gje ndja shë ndetësore si pa sojë e vi rusit.

Be the first to comment on "LAJMI I FUNDIT: Vde s ikona e hu morit Rasim Thaçi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*