Ledjana dhe Mevlani u nd anë? Kjo video i përgjigjet të gjitha d yshímeve tona

Dy ditë më parë, Ledjana bëri të ditur se nuk do të je të më pjesë e “Për’P uthen”. Ajo u shpreh se vendimi i saj për l argimin nga “Për’P uthen” nuk ka l ídhje fare me Mevlanin.

“Largimi im nga emi sioni nuk ka te beje as me Mevlanin e as me faktin qe ju kam g enjyer gjithe keto kohe. Jam ak ùzuar 2 here ne ate pr ogram per m artese te rr eme pa asnje pr ove, nd àj kjo eshte nje p abesi qe me eshte bere. Po ju them vetem dicka , ku shdo qe vazhdon dhe me akàzon per burrin ne Belgjike dhe thote kam b òmba per Ledjanen, b etohem ne Zot se sot eshte dhe dite e sh enjte se ka per ta p aguar shtr enjte”, shkruan Ledjana.

Ndërkohë dje në emi sion u d iskutua në l ídhje me këtë la rgim të Ledjanës. Bora Zemani tha se Ledjana u ka kërkuar që të mos j etë më e p ranishme në emision, për të r eflektuar me veten.

Në l ídhje me këtë situatë foli edhe Mevlani, i cili u shpreh shumë i zhg énjyer nga veprimet e Ledjanës.

Madje ai ng riti d yshímet se Ledjana mund të ketë diçka që nuk dë shiron ta tregojë dhe kërkoi s inqeritet pr ej saj.

Be the first to comment on "Ledjana dhe Mevlani u nd anë? Kjo video i përgjigjet të gjitha d yshímeve tona"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*