Leku leter.. / Mes luksit e miliarda e urosh, kjo është familja shqiptare më e pasur në botë

Aktori shqiptar Blerim Destani dhe familja e tij janë ndër më të p asurat në botë ku p asuria e tyre m arramendase kr ahasohet me atë të Silvio Berluskonit.

Shpesh mediat italiane e kanë k arahasuar l idhur me pasurinë babain e Blerimit, Lazim Destani me Berluskonin, pasi ai adm inistron skuadrën e f utbollit “Shkëndija” të Tetovës.

Kështu ata e kanë quajtur Destanin si “bo si i madh i Shkëndijës së vogël”, duke shkruar se p asuria e tij mund të krahasohet edhe me pasurinë e ish pr onarit të Milanit, Silvio Berluskoni, shkruan P anorama Plus.

Po ashtu, mediat italiane theksojnë se pasuria e Destanit mund të jetë deri në 6 miliardë euro.

Aktori 37-vj eçar, i rritur në Gjermani, ku po zhv illon dhe k arrierën, njihet për ro let në filmat “Ko ha e k ometës” dhe “Dosja K”.

Ai bën p ërshtypje për jetën s uperluksoze nga një shtet në tjetrin dhe p ushimet e shpeshta në shtëpinë e tij në Dubai. Ai është i vetmi artist i familjes së famshme Destani, e cila përbëhet nga nëna, babai dhe dy vëllezër bi znesmenë të p asur.

Vëllai i tij Nazif Destani para disa kohësh u përfol në mediat shqiptare ku ishte i ftuar në 20 vj etorin e “Op inion”. Ai është cilësuar sipas Forbes si shqiptari më i pasur në botë pasi p asuria e tij shkon mbi 3 miliardë d ollarë.

Be the first to comment on "Leku leter.. / Mes luksit e miliarda e urosh, kjo është familja shqiptare më e pasur në botë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*