Lladrovci: Nuk mund ta h eq fotografinë e Thaçit e ta vendos Vjosën se i vjen m ërzi…

Kryetari i Komunës së Drenasit dhe anëtari i Partisë Demokratike të Kosovës, Ramiz Lladrovci ka thënë se ai është in stitucionalist dhe do ta vendos në zyrë fotografinë e pr esidentes, Vjosa Osmani.

“Ne nuk e kemi ob ligim ta ve ndosim që ditën e parë sepse edhe ato e duan një pr ocedurë pr okurimi. Jemi in stitucionalist dhe do ta ve ndosim fotografinë e pr esidentes kur t’i vjen momenti”, tha Lladrovci.

“Ne nuk mundemi ta he qim fotografinë e pr esidentit Thaçi nga ko rniza dhe në atë ko rnizë ta vendosim atë të pr esidentes Vjosa Osmanit se i vjen më rzi edhe asaj”, shtoi Lladrovci.

Kështu ka de klaruar sot Lladrovci në një emision televiziv.

Be the first to comment on "Lladrovci: Nuk mund ta h eq fotografinë e Thaçit e ta vendos Vjosën se i vjen m ërzi…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*