Luiza Xhuvani feston sot ditëlindjen, do të h abiteni se sa vjeç mbush aktorja e njohur

26 m arsi shënon d itëlindjen e aktores së njohur sh qiptare, Luiza Xhuvani, e cila ka mbajtur dhe p ostin e d eputetes së PS.

Përmes një shënimi të shk urtër, mi nistrja Kulturës Eva Margariti, ur on aktoren e njohur. Margariti f alenderon Xhuvanin për çdo rol që i ka dhënë jetë duke e luajtur në skenë, dhe për të gjithë fo rcën që atë e ka rakterizon për të ecur përpara.

“Gëzuar di tëlindjen Luiza Xhuvani! Faleminderit për ndj eshmërinë e e nergjinë që përcjell përmes çdo roli, e mbi të gjitha për fo rcën për të vazhuar përpara!”, shkruan ajo.Pas shk ëputjes nga po litika, Luiza Xhuvanin e kemi parë të rikthehet fu qishëm në teatër.

Be the first to comment on "Luiza Xhuvani feston sot ditëlindjen, do të h abiteni se sa vjeç mbush aktorja e njohur"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*