Lushtaku: Albin Kurti Qe 20 Vite Nuk Kanë Bërë Asgjë Për Kosovën, PDK Ka Bërë Shumë

Kr eu i kësaj partie ka dhënë do rëheqje, derisa pritet që pas pak ditësh të dalin stru kturat e reja. Megjithatë hum bja në zgje dhjet e 14 shku rtit me mbi 30 mijë v ota më pak se në 2019-ën duket se nuk po e shqe tëson Partinë Demokratike të Kosovës.

Një prej figurave kyçe të kësaj partie, Sami Lushtaku, thotë se nuk e ka pritur një rezultat të tillë, derisa ka the ksuar ne vojën për re forma br enda partisë.

Zgj edhjet e 14 shku rtit kanë nxjerrë rezultate be fasuese për fituesin dhe hu mbësit e zgj edhjeve. Secila parti thoshte se do të dalë e para, derisa pak njohës të zhvillimeve politike kanë pritur që Lëvizja Vetëvendosje do t’i mund ata me afër 50% të votave të përgjithshme.

Një gjë të tillë nuk e pritur as kryetari i Degës së Partisë Demokratike të Kosovës (PDK) në Skenderaj, Sami Lushtaku.

Lushtaku po hoi se nuk e ka pritur as rezultatin e PDK’së, por as të VV’së si parti fituese.

Be the first to comment on "Lushtaku: Albin Kurti Qe 20 Vite Nuk Kanë Bërë Asgjë Për Kosovën, PDK Ka Bërë Shumë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*