Lushtaku: Duam Murat Jasharin për pr esident, jo Vjosa Osmanin

Kr eu i qe verisë së Kosovës, Albin Kurti po vazhdon të ketë bi ndjen se Vjosa Osmani do të zgj edhet pr esidente e vendit, ma dje sh tytës i kësaj çë shtje doli edhe ish-partia e znj.Osmani, LDK, e cila mori vendim që të ia bëjë ku orumin, por jo edhe Partia Demokratike e Kosovës, shkruan Periskopi.

Kjo e fundit ka ku ndërshtuar fu qishëm zgje dhjen e saj si pr esidente, sipas kësaj partie Vjosa Osmani nuk është figurë un ifikuese.

Një ndër njerëzit më të f uqishëm në Partinë Demokratike, Sami Lushtaku, në një pro noncim për Periskopin tha se personi në fjalë është njëra prej figurave më pë rçarëse dhe jo un ifikuese.

“Unë mendoj që personi më i pë rshtatshëm për momentin, në çfarë situate dhe në çfarë gjendje jemi ne në Kosovë, unë mendoj që Murat Jashari kish me qenë njeriu më i du hur i mun dshëm.”, tha Sami Lushtaku

Be the first to comment on "Lushtaku: Duam Murat Jasharin për pr esident, jo Vjosa Osmanin"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*