Me leku e vogël i bëri gjithë shqiptarët për të qa rë/ Shihni sa është zb ukuruar tani

M eleku e vogël i bëri gjithë shqiptarët për të qarë/ Shihni sa është zbu kuruar tani
Vogëlushja Beren Gokyildiz fitoi z emrat e të gjithë publikut shqiptar me ro lin e saj në serialin “Nënë”.
Beren është vl erësuar ja shtëzakonisht për ta lentin e saj. Ajo ishte vetëm 7 vjeç kur lu ajti ro lin e “Me lekut” apo “Turnës” në vitin 2016.

Vitet kanë kaluar dhe Beren Gokyildiz tani është rritur. Ak torja poston vazhdimisht në profilin e saj në In stagram dhe në fotot e fundit ga ti nuk njihet. E ve shur me shumë st il, me xh inse të gr isura, xhaketë me x ixa dhe syze dielli, Beren duket si një vajzë e rritur.

Be the first to comment on "Me leku e vogël i bëri gjithë shqiptarët për të qa rë/ Shihni sa është zb ukuruar tani"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*