Më pranove kështu si jam/ Djali shq iptar në karrocë me rrota p ërlot gjithë shq iptarët anë e mbanë me letrën për gruan e tij: Të dërgoi i madhi zot, Princesha ime…

Një vit më parë lidhja e një çifti nga Kukësi mori v ëmendjen e gjithë mediave në vend. Gjëja e veçnatë qëndronte në atë se i riu Rustem Biba është me aftësi ndryshe dhe është i d etyruar të q ëndrojë në karrige me rrota.

Ndërsa bashkëshortja e tij ka vendosur ta pranojë ashtu siç ai është dhe pa kushte. Një shembull i mr ekullueshëm në një l idhje da shurie, pasi asgjë nuk m und t’i pe ngojë dy njerëz që duhen, sepse mbi të gjitha të rëndësishme janë vlerat që një person mbart.

Për këtë i riu i ka kushtuar një dedikim të veçantë bashkëshortes së tij me rastin e përvjetorit të m artesës. Ai shprehet se e shoqja është gjithçka për të dhe se i jep kuptim jetës së tij.

Be the first to comment on "Më pranove kështu si jam/ Djali shq iptar në karrocë me rrota p ërlot gjithë shq iptarët anë e mbanë me letrën për gruan e tij: Të dërgoi i madhi zot, Princesha ime…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*