Mësuesja h umbi j eten nga Covi d-19, st udentët e saj p ikëllohen nga ajo qe ndodhi

Donna Coleman, 42 vj eç, ishte një mësuese mjaft e d ashur për të gjithë. Ajo dha shp irt nga Covi d.

Familja e saj b esonte se ajo do t’ia dilte duke qenë një grua e re dhe gjithmonë duke qenë një luf tët are.

Donna ishte një lektore në Burnley College.Mësuesja për herë të parë doli p ozitive me Covi d më 14 dhj etor pasi filloi të nd ihej së murë disa ditë më parë.

Be the first to comment on "Mësuesja h umbi j eten nga Covi d-19, st udentët e saj p ikëllohen nga ajo qe ndodhi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*