Meta: Rama i tm erruar nga p ersonaliteti im dhe i Berishës. Basha p olitikan i kalibrit të BE

Kr eu i shtetit Ilir Meta d eklaroi sot në Syri TV se ngj arja e Rinasit m und të ketë qenë një sk enar i insk enuar nga Edi Rama. Gjatë debatit në SYRI TV, pr esidenti Meta është pyetur nga gazetari Andi Bejtja në l idhje me sj elljen e k ontrollorëve të huaj në Shqipëri.

“Mu nd të ketë qenë një sk enar i p aramenduar” d eklaroi Pr esidenti Meta gjatë përgjigjes së tij. Gjatë d eklaratës së tij, pr esidenti Meta d eklaroi se “është e qartë se ka pasur një m ungesë v ullneti për të zgj idhur këtë situatë që ka nisur që në vitin 2018”. Meta th eksoi se Shqipëria nuk do të bëhet kurrë një Bangladesh, pa varësisht se më herët është bërë bahçe e kr imit të o rganizuar, kanabisit etj.

“Përralla të tilla me g rushte shteti do të dëgjoni shumë dhe lajme që i shp ërndante dje qe veria që u shtria kishte pushuar kullën, por këto nuk ndodhin”,- tha Meta.

Be the first to comment on "Meta: Rama i tm erruar nga p ersonaliteti im dhe i Berishës. Basha p olitikan i kalibrit të BE"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*