Mevlani q enka djalë flori! I paska bërë një festë të bukur nënës për d atëlindje, po Ledjana e ka uruar vjehrrën?

Nëna e Mevlan Shabanit f eston d itëlindjen e 52-të. Ai p ublikoi pamje nga f esta e ditëlindjes derisa i shkroi edhe një u rim duke e u ruar për më të mirat.

Mevlani siç shihet ia ka f estuar d itëlindjen nënës së tij në një vend l uksoz pranë detit teksa në tavolinë shihen ëmbëlsira të ndryshme.

“Ti e din qe un jam fj al pak dhe me vepra shumë kshuqe falenderoj shumë zotin qe kam nje Nënë si ti dhe ish allah te behesh dhe 100 tjera dhe a llahu te rujte”, kanë qenë fjalët e Mevlanit.

Ndryshe, ko mentet e shumta mori p ostimi i pr otagonistit të pr ogramit teksa mori u rime të shumta për ditëlindjen e nënës së tij. Edhe pse shumë fansa pr isnin një koment nga ana e Ledjanës, deri tani kjo e fundit nuk ka r eaguar në këtë p ostim të Mevlanit në Inst agram. Ndoshta e ka u ruar privatisht…

Be the first to comment on "Mevlani q enka djalë flori! I paska bërë një festë të bukur nënës për d atëlindje, po Ledjana e ka uruar vjehrrën?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*